ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 15:50 07.11.2017
Umor na Orient Ekspresu
Zvrst: misteriozna kriminalka
Kraj: Kranj
Lokacija: Kolosej De Luxe Kranj
Datum: 15. Januar 2018 ob 21:00
Zemljevid

Film Umor na Orient ekspresu je nastal po istoimenskem romanu "kraljice kriminalk” Agathe Christie, z glavnim likom Herculom Poirotom. Hercule Poirot je na Orient ekspresu, kjer prepozna dobrega prijatelja. Zaradi snega so po dveh nočeh po Istanbulu obtičali na Balkanu. Naslednje jutro najdejo Samuela Edwarda Ratchetta zabodenega (z 12 vbodi z nožem) v njegovem kupeju. Na vlaku je bilo s Poirotom 13 oseb, ki nimajo na videz ničesar skupnega, kar pa se spremeni, ko odkrijejo pravi identiteto umorjenega in večine drugih na vlaku.

Originalen naslov: Murder on the Orient Express

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: ZDA, Malta

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 114 min

Režija: Kenneth Branagh

Scenarij: Agatha Christie (knjiga), Michael Green

Igrajo: Kenneth Branagh, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Pena, Judi Dench, Leslie Odom Jr., Tom Bateman, Lucy Boynton, Sir Derek Jacobi, Josh Gad, Penelope Cruz, Sergei Polunin, Willem Dafoe

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.