ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 20:39 11.02.2019
Transquinquennal, Marie Henry: Idiomatic
Zvrst: eksperimentalna večjezična predstava
Kraj: Nova Gorica
Lokacija: SNG Nova Gorica
Datum: 13. Februar 2019 ob 20:00
Zaznamki
V interaktivni in eksperimentalni predstavi nastopa pet igralcev iz petih držav. Angleščina ne obstaja, na voljo pa imajo prototip naprave Idiomatic, ki prevaja vse jezike. Zadeve pa se vseeno duhovito zapletejo ter se s pomočjo zagnane ekipe in občinstva tudi srečno razpletejo. Pozor, omejeno število ponovitev!

Režiserji Transquinquennal, Marie Henry; scenografi in kostumografi Transquinquennal, Marie Szersnovicz; snovalci prevajalskega programa Multititel, Incesa

Igrajo George-Albert Costea, Anna Galy, Georg Peetz, Andrej Zalesjak, Elisabeth Sand / Miguel Decleire

Produkcija Transquinquennal, Théâtre de Liège in DC&J Création (Belgija), Teatrul Național Marin Sorescu Craiova (Romunija), Théâtre de Choisy-le-Roi (Francija), Det Norske Teatret Oslo (Norveška), European Theater Convention. Uprizoritev je nastala v okviru ETC projekta European Theatre Lab: Dub it, one voice, many languages.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.