ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:11 07.02.2019
The Dire Straits Experience
Zvrst: rock
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Hala Tivoli
Datum: 08. Februar 2019 ob 20:00
Zaznamki
The Dire Straits Experience
Prihaja nepozabno doživetje, kar ga je kdaj ustvaril rock

Če ste mislili, da so z razhodom skupine Dire Straits končani tudi njihovi legendarni nastopi, ste se zmotili. Vse največje uspešnice, vse izjemne rokerske skladbe in doživetje kot ga še ni bilo, prihajajo spomladi v Halo Tivoli.

Več kot štirideset let je že minilo, odkar je nastala pesem Sultans of Swing, ki je kmalu postala svetovna uspešnica skupine Dire Straits.
V tem procesu ustvarjanja izvrstne glasbe je nastala skupina, ki je narekovala pravo rockovsko avanturo.
Skupino Dire Straits so po številnih glasbenih uspešnicah in razprodanih svetovnih turnejah člani razpustili. Od tega je minilo že več kot petindvajset let. Kljub temu pa so za seboj pustili izjemno glasbeno zapuščino, celo paleto najboljših skladb in glasbenih predstav, ki jih je kadar koli ustvaril rock.
Njihov ugled s časom samo raste in uspešnice skupine Dire Straits so izjemna zapuščina. Rekordna prodaja več kot sto dvajset milijonov albumov se še naprej povečuje, ker prihajajo novi in novi mladi oboževalci, ki odkrivajo kakovostno glasbo. Dokaz, da priljubljenost uspešnic raste, se kaže v njihovem letošnjem vstopu v prestižno skupino rock izvajalcev Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.

In zakaj je The Dire Straits Experience nepozabna izkušnja, ki jo morate doživeti? Ker bodo v Hali Tivoli odmevale prav vse legendarne uspešnice skupine Dire Straits.

Poleg nekdanjega člana skupine Dire Straits, Chrisa Whita, bodo na odru ljubljanske Hale Tivoli nastopili tudi Terence Reis, Tim Walters, Simon Carter, John Maul, Paul Geary, Andrew Hawkins, Rob Taggart in Danny Schogger.

Vstopnice so že na voljo na prodajnih mestih Eventim in Petrol.

Facebook dogodek

Vstopnice

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.