ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:24 17.11.2018
Simfonic voices: Komorni zbor KGBL in APZ UP
Zvrst: zborovska glsba
Kraj: Spodnje Škofije
Lokacija: Zadružni dom, Dvorana Hermana Pečariča
Datum: 18. November 2018 ob 17:00
Zaznamki
Simfonic voices: Komorni zbor KGBL in APZ UP
V novo sezono s stalnimi gosti cikla Simfonic voices.

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki od leta 2004 deluje pod okriljem Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), vas to nedeljo vabi na koncert mednarodnega cikla vokalne in instrumentalne glasbe Simfonic voices.

Tokrat bosta s skupnimi močmi program sooblikovala Komorni zbor Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana in Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem. Oba zbora bosta nastopila pod vodstvom dirigenta Ambroža Čopija.

Komorni zbor KGBL je vstopil v novo sezono in se nam bo predstavil s koncertom ob zaključku intenzivnih vaj na Debelem Rtiču. Zbor je stalni gost cikla Simfonic voices, na katerem se je vedno predstavil z zanimivim in raznolikim programom. Izvedbe zbora so, ne glede na mladost izvajalcev, premišljene in zvokovno bogate. Poleg njih se bo na koncertu predstavil tudi organizator cikla, APZ Univerze na Primorskem, in skupaj z gosti izvedel lanskoletno noviteto MISSA PRO JUVENTUTE mladega skladatelja Tineta Beca, ki je s svojo igrivostjo in sporočilnostjo prepričala številne domače in tuje zborovske dirigente.

Vstop na koncert je prost, z vašim prostovoljnim darom boste podprli in omogočili izvedbo cikla tudi v prihodnje.

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.