ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:35 28.03.2018
Rdeči vrabec
Zvrst: vohunski triler
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 23. Marec 2018 ob 00:00, 16:40, 18:40, 21:20
Zemljevid

Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) je marsikaj. Je predana hči, ki bo svojo mamo zaščitila za vsako ceno, je prima balerina, ki je svoj um in telo pripeljala do absolutne meje in je strokovnjakinja v zapeljevanju in manipulaciji.

Ko mora zaradi poškodbe prenehati s svojo kariero, jima skupaj z mamo grozi temna in negotova prihodnost. Dominiki je zaradi nesrečnega spleta okoliščin naročeno, da se proti svoji volji prijavi v "šolo za Vrabce", rusko tajno obveščevalno službo, ki mlade in izjemne ljudi pripravi do tega, da svoje telo in um uporabljajo kot orožje. Po tem, ko opravi perverzen in sadističen proces rekrutacije, Dominika postane najnevarnejši Vrabec kar jih je kdaj bilo. Naročeno ji je, da zavede mladega agenta CIE Nathaniela Nasha (Joel Edgerton), kar jo spravi v nemogoč in nevaren položaj ter ogrozi oba naroda.
Film je posnet po knjižni uspešnici s seznama New York Timesa.

Originalen naslov: Red Sparrow

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 139 min

Režija: Francis Lawrence

Scenarij: Justin Haythe, Jason Matthews, Eric Warren Singer

Igrajo: Jennifer Lawrence, Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Ciarán Hinds, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Joely Richardson, Charlotte Rampling, Joel de la Fuente, Thekla Reuten, Sakina Jaffrey, Douglas Hodge, Attila Árpa, Sergei Polunin, Sasha Frolova, Nicole O'Neill, Bernardo Santos, Sergej Onopko, Lauren Glazier, Kristof Konrad

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.