ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:50 23.04.2018
Rampage: Veliko razdejanje
Zvrst: akcijski
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 17. April 2018 ob 15:30, 17:40, 18:50, 19:50, 21:00, 22:00
Zemljevid

Primatolog Davis Okoye (Dwayne Johnson), ki sicer ne dovoli, da se mu ljudje čustveno preveč približajo, je navezal neomajno vez z Georgom, izjemno inteligentnim odraslim goriljim samcem, za katerega skrbi že od njegovega rojstva. Toda ko gre po zlu neuradni genetski poskus, se ta nežna opica nenadoma prelevi v gromozansko besnečo zver. In - kar je še huje - kmalu postane jasno, da so podobno preobražene tudi nekatere druge živali. Ti na novo ustvarjeni alfa plenilci sejejo grozo po Severni Ameriki in uničujejo vse, kar se jim znajde na poti. Okoye poišče pomoč genetskega inženirja, ki se je znašel na slabem glasu, da najdeta cepivo, pri tem pa se prebija skozi bojišče, na katerem je vsak hip drugačno stanje; ustaviti mora ne le katastrofo globalnih razsežnosti, temveč tudi rešiti bitje, ki je bil nekoč njegov prijatelj.

Originalen naslov: Rampage

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 0 min

Režija: Brad Peyton

Scenarij: Ryan Condal, Carlton Cuse, Ryan Engle

Igrajo: Jeffrey Dean Morgan, Dwayne Johnson, Malin Akerman, Joe Manganiello, Naomie Harris, Marley Shelton, Jake Lacy, Breanne Hill, Jack Quaid

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Zadnje dodane prireditve

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.