ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:50 17.04.2019
Pri mami
Zvrst: srhljivka
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 29. Maj 2019 ob 20:00
Zemljevid

Oskarjevka Octavia Spencer bo nastopila v vlogi Sue Ann, osamljene gospe, ki se drži bolj zase v majhnem mestu v državi Ohio. Nekega dne jo nova najstnica v mestu Maggie (Diana Silvers) prosi, če zanjo in njene prijatelje kupi nekaj alkohola, in Sue Ann vidi priložnost, da bi spoznala nekaj prijateljev, čeprav mlajših. Najstnikom ponudi možnost, da žurajo pri njej doma v kleti. A postavi jim nekaj osnovnih pravil: "Eden od najstnikov mora ostati trezen, ne smejo preklinjati, nikoli ne smejo iz kleti po stopnicah v stanovanje ter klicati jo morajo mama." A ko se njena gostoljubnost prične spreminjati v obsedenost, se sanje najstnikov pričnejo spreminjati v strašno nočno moro. In prostor za žure pri mami se spremeni iz najboljšega v mestu v najslabšega na svetu.

Originalen naslov: Ma

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2019

Dolžina: 0 min

Režija: Tate Taylor

Scenarij: Scotty Landes

Igrajo: Octavia Spencer, Allison Janney, Luke Evans, Missi Pyle, Juliette Lewis

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.