ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 21:09 21.11.2018
Predstava, ki gre narobe
Zvrst: komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Festivalna dvorana Ljubljana, Vilharjeva cesta 11
Datum: 22. November 2018 ob 20:00
Zaznamki
Prihaja svetovna uspešnica gledaliških odrov West Enda in Broadwayja! Dobitnica nagrad tony za najboljši scenski dizajn in nagrado Laurence Olivier za najboljšo novo komedijo leta 2015 - gledališka komedija, kjer gre vse narobe in smeh podira kulise!

Vstopnice že na voljo na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/predstava-ki-gre-narobe-ljubljana-festivalna-dvorana-505318/event.html

Dramsko društvo Fakultete za strojništvo se loti njihove največje in najzahtevnejše gledališke produkcije dosedaj: kriminalke angleškega tipa Kdo je morilec? v slogu znamenite kraljice kriminalk Agathe Christie, z naslovom Umor v dvorcu Haversham. A zaporedje nepredvidljivih in izredno zabavnih dogodkov celotno dogajanje na odru hitro spremenijo iz slabega v katastrofalno. Kljub temu, da se jim onesvesti glavna igralka, da se nekam izgubi scenarij, da z zidu padejo vsi scenski elementi in da se igralci spotikajo ob vse in vsakogar (tudi lastno besedilo), gre za klasičen skrivnostni umor, ki ga je potrebno razrešiti ... In skrivnost je, ali bodo igralci sploh uspeli pripeljati predstavo do konca.

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.