ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:19 18.10.2018
Pravljice o zmajih z Anjo Štefan
Zvrst: pravljični večer
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Ljubljanski grad
Datum: 18. Oktober 2018 ob 17:00
Zaznamki
Pravljice o zmajih z Anjo Štefan

Kdaj? Četrtek, 18. 10. 2018, ob 17.00.
Kje? Grajsko gledališče.
Vstopnina? 5 €.

Primerno za otroke od 6. leta in pravljic željne mladostnike in odrasle.

V ljudskih pravljicah je mogoče skoraj vse. Navaden železen prstan ima v sebi moč, da izpolni vsako željo, kača ni navadna kača, ampak v kačo zakleto dekle, kačja kraljica nosi kronico, ki prazno skrinjo do roba napolni z zlatom, moko ali mehko volno. Strašnemu zmaju znova in znova rastejo glave, premaga pa ga lahko le tisti, ki ve, kako naj se ga loti. Kako? To bomo izvedeli iz pravljice.
Ljudske pravljice so že od nekdaj čudovita popotnica za življenje. Ob njih ljudje spoznavamo, kako naj se soočamo s takimi in drugačnimi preizkušnjami, težavami, izzivi. Od pravljičnih junakov se učimo vztrajnosti, dobrote in sočutja, nalezemo se poguma in veselja. V svet slovenskih ljudskih pravljic nas bo z izbrano besedo popeljala Anja Štefan. Za obiskovalce Ljubljanskega gradu je pripravila sklop dveh različnih pravljičnih večerov, na katerih bo pripovedovala pravljice o zmajih, kačah in kačjih kraljicah, ob glasbeni spremljavi Bojana Cvetrežnika.
Naslednji pravljični večer bo v četrtek, 15. 11. 2018, ob 17.00.Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.