ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 07:50 10.11.2017
Petdeset odtenkov svobode
Zvrst: romantična drama
Kraj: Kranj
Lokacija: Kolosej De Luxe Kranj
Datum: 13. Februar 2018 ob 15:00, 17:00, 19:00, 20:10, 21:00
Zemljevid

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je serija romanov prispela na prodajne police, je bila prevedena v številne jezike in prodana v več 100 milijonov izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki - kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov. Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog, v katerem Ana (Dakota Johnson) in Christian (Jamie Dornan) končno dahneta usodni “da”. Mladoporočenca se odpravita v Evropo na medene tedne polne strasti, toda sredi ljubezenske idile nepričakovano udari tragedija in zdi se, da se bodo uresničile Anine najhujše bojazni. Zadnji del slavne franšize prihaja v kinematografe na valentinovo 2018.

Originalen naslov: Fifty Shades Freed

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 105 min

Režija: James Foley

Scenarij: E.L. James, Niall Leonard

Igrajo: Arielle Kebbel, Tyler Hoechlin, Jamie Dornan, Dakota Johnson, Max Martini, Dylan Neal, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Fay Masterson, Brant Daugherty, Michelle Harrison, Victor Rasuk, Andrew Airlie, Sachin Sahel, Gary Hudson, Ashleigh LaThrop, Laura Jacobs, John Emmet Tracy, Brad Harder

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.