ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 19:57 16.02.2017
OTROŠKA DELAVNICA
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 23. Marec 2018 ob 00:00
Zemljevid
Pred premiero risanke Vrabček Richard, ki bo to soboto ob 11.uri bomo skupaj s trgovino ZOOTIC organizirali otroško delavnico na kateri bomo otroke izobrazili o vrabčkih, hranjenju…ker pa je v Sloveniji prepoved razstave ptic (zaradi gripe), pa bodo naredili tudi druženje s kunci ali morskimi prašički, da bo delavnica bolj zanimiva. Otroci se bodo družili z živalicami, hkrati pa se izobraževali o rokovanju s pticami in drugimi hišnimi ljubljenčki. Dobili bodo darilca in sicer krmo za ptice (zunanje), da bodo lahko doma nahranili vrabčke. Pri vas doma razmišljate o novem članu družine, o hišnem ljubljenčku. Pripeljite otroke na delavnico, kjer jim bodo strokovnjaki razložili vse kar morajo vedeti o rokovanju z njimi, posebnostih…bolj natančno pa bodo predstavili glodalce (kunce, zajčke, morske prašičke…) in pa seveda ptičke. Tudi tokrat pa bomo imelu tudi pobarvanke, tokrat iz risanke Vrabček Richard. Se že veselimo sobote!
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.