ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:14 19.04.2018
Ognjeni obroč: Vstaja
Zvrst: akcijski domišljijski spektakel
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 22. Marec 2018 ob 00:05, 15:30, 17:40, 19:40, 21:50
Zemljevid

Kar se je zgodilo v prvem delu fantazijske pripovedi Ognjeni obroč (Pacific Rim) iz leta 2013 je bil le uvod v brezkompromisni napad na človeštvo, ki mu bomo priča v nadaljevanju domišljijskega spektakla Ognjeni obroč: Vstaja. Zgodba drugega dela se vrti okoli obetavnega, a uporniškega pilota Jaka Pentecosta (John Boyega), ki po smrti svojega očeta zapusti usposabljane za pilota in se zaplete v nečedne posle kriminalnega podzemlja. Ob vse večji nevarnosti in neustavljivi grožnji, da bodo stroji uničili mesta in svet spravili na kolena, pa nepričakovano dobi zadnjo priložnost, da skupaj s sestro Mako Mori (Rinko Kikuchi), boj nadaljuje tam, kjer ga je končal njun oče.

Originalen naslov: Pacific Rim: Uprising

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 111 min

Režija: Steven S. DeKnight

Scenarij: Emily Carmichael, Steven S. DeKnight, Guillermo del Toro, T.S. Nowlin, Kira Snyder

Igrajo: Scott Eastwood, Adria Arjona, John Boyega, Tian Jing, Nick Tarabay, Levi Meaden, Shyrley Rodriguez, Karan Brar, Rahart Adams, Jin Zhang, Ivanna Sakhno, Cailee Spaeny, Mackenyu

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Zadnje dodane prireditve

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.