ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:01 22.02.2019
Norveška in Švedska
Zvrst: potopisno predavanje
Kraj: Pivka
Lokacija: Krpanov dom
Datum: 25. Februar 2019 ob 19:00
Zaznamki
V ponedeljek 25. februarja 2019 ob 19.00 bo v Krpanovem domu v Pivki (manjša predavalnica) predavanje Aljaža Šemrova o potovanjih po Norveški in Švedski.

Leta 2016 sta se Aljaž in Jerneja sveža iz študentskih klopi odpravila na potepanje po Skandinavskem polotoku. Odločitev za takšno potovanje sta sprejela v zadnjem hipu, prepozno za kakršnokoli last-minute ponudbo. Ostal jima je le njun skromen VW Polo in improvizacija. V slabih treh tednih sta obredla Skandinavijo po dolgem in počez, od gozdov v osrčju Švedske, do fjordov in Lofotskih otokov na severu Norveške. Kar sta na prvem potovanju slučajno izpustila, sta nadoknadila na drugem, dve leti pozneje. Na predavanju si boste lahko ogledali slike iz obeh potovanj in se prepričali, zakaj je Skandinavija dežela, ki jo mora vsak obiskati vsaj enkrat.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.