ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:16 16.05.2018
Ne z mojo hčerko
Zvrst: komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 17. April 2018 ob 15:20, 17:20, 19:30, 21:40
Zemljevid

Trem parom se zgodi največja groza, ki si jo je mogoče zamisliti. Izvejo namreč za skrivni načrt, ki ga imajo na večer svojega maturantskega plesa njihove tri hčerke. Najstnice, ki so, tako kot njihovi starši, prijateljice že od majhnega, se odločijo, da ples ob zaključku srednje šole ne bo edini pomembni dogodek tistega večera. V nasprotju z njihovimi starši se jim ta zdi nadvse primeren še za en velik korak - vse tri se odločijo, da bodo na ta večer izgubile nedolžnost. Njihovi starši se panično lotijo načrta, kako jim to preprečiti preden bo prepozno.

Originalen naslov: Blockers

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 0 min

Režija: Jon Hurwitz, Brian Kehoe, Jim Kehoe, Eben Russell, Hayden Schlossberg

Scenarij: Kay Cannon

Igrajo: Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton, Ike Barinholtz, Graham Phillips, Gideon Adlon, Geraldine Viswanathan, Sarayu Rao, Jake Picking, Ramona Young, Bobby Akers, Rhoda Griffis, Miles Robbins, Jimmy Bellinger, Victoria Hall, Jill Jane Clements, Patti Schellhaas, T.C. Carter, Sierra Nicole Krug, Lexston Bearss

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Zadnje dodane prireditve

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.