ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 11:50 18.02.2019
Mia in beli lev
Zvrst: družinski
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 24. Februar 2019 ob 17:00, 25. Februar 2019 ob 15:00, 26. Februar 2019 ob 15:00, 27. Februar 2019 ob 15:00, 28. Februar 2019 ob 10:40, ...
Zemljevid

Desetletni Mii se življenje obrne na glavo, ko se z družino iz Londona preseli v Afriko, kjer družina upravlja kmetijo z levi. Ko pride na svet mali beli lev Charlie, je Mia spet srečna in z njim vzpostavi posebno vez. Čez tri leta Miino življenje znova pretrese nepričakovana novica, saj odkrije, da je njen oče prikrival skrivnost. Ker se boji, da je Charlie v nevarnosti, se odloči, da z njim pobegne. Dva prijatelja se tako odpravita na nepozabno popotovanje po južnoafriški savani, kjer iščeta kraj, kjer bi Charlie znova lahko svobodno živel.

Originalen naslov: Mia et le lion blanc/Mia and the white Lion

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: Francija, Južna Afrika, Nemčija

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 98 min

Režija: Gilles de Maistre

Scenarij: Prune de Maistre, William Davies

Igrajo: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan, Charlie Thor, Lionel Newton, Lillian Dube, Brandon Auret

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.