ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:03 26.01.2018
Madame
Zvrst: komična drama
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 17. Januar 2018 ob 16:50, 18:35, 20:20, 22:05
Zemljevid

Anne in Bob sta bogat in vpliven ameriški par, ki želita rahlo začiniti svoj zakon, zato se odločita za selitev v prestižno vilo v romantičnem Parizu.
Pri pripravljanju razkošne večerje za sofisticirane mednarodne prijatelje naša gostiteljica odkrije, da bo na večerji 13 gostov. Zaradi neparnega števila jo popade panike in Anne vztraja, naj se njena zvesta služabnica Maria preobleče in izdaja za skrivnostno špansko plemkinjo in s tem izenači število gostov v parno. Vendar pa malo preveč vina in nekaj igrivega klepeta pripelje Mario do spogledovanja s čudovitim britanskim umetniškim posrednikom. Njuna naraščajoča in vsak dan močnejša romanca bo Anne popeljala do lovljenja svoje služkinje po Parizu in načrtovanja, kako uničiti to nepričakovano in radostno ljubezensko afero.

Originalen naslov: Madame

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: Francija

Jezik: angleščina, francoščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 91 min

Režija: Amanda Sthers

Scenarij: Amanda Sthers

Igrajo: Toni Collette, Harvey Keitel, Michael Smiley, Joséphine de La Baume, Rossy de Palma, Brendan Patricks, Sonia Rolland, Ginnie Watson, Stanislas Merhar, Tim Fellingham, Violaine Gillibert, Christian Abart, Sue Cann, Fabien Roux

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.