ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:50 10.05.2018
Jurski svet: Padlo kraljestvo
Zvrst: akcijska z. f. pustolovščina
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 17. Junij 2018 ob 10:20, 11:30, 12:40, 14:00, 15:00, 16:30, 17:30, 19:00, 20:00, 20:50, 21:30
Zemljevid

Minila so štiri leta odkar so dinozavri uničili tematski zabaviščni park Jurski svet. Otok Isla Nublar je zdaj zapuščen, na njem prebivajo zgolj preživeli dinozavri, ki so v džungli prepuščeni samim sebi. Ko se začne prebujati otoški speči vulkan, se Owen (Chris Prat) in Claire (Bryce Dallas Howard) odpravita na reševalno misijo. Owen bi rad končno našel svojega raptorja po imenu Blue, ki je še vedno pogrešan v divjini, Claire, ki do dinozavrov zdaj goji veliko spoštovanje, pa želi pomagati, kolikor je le v njeni moči. Ko prispeta na otok, so zaradi bruhajoče lave razmere že zelo nestabilne. Med reševanjem pride njuna odprava na sled zaroti, ki utegne naš planet izpostaviti vrsti nevarnosti, kakršnim ni bil izpostavljen že vse od prazgodovine.

Originalen naslov: Jurassic World: Fallen Kingdom

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA, Španija

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 0 min

Režija: Juan Antonio Bayona

Scenarij: Derek Connolly, Michael Crichton, Colin Trevorrow

Igrajo: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ted Levine, Jeff Goldblum, James Cromwell, Toby Jones, B.D. Wong, Rafe Spall, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Justice Smith, Michael Papajohn, Robert Emms, Charlie Rawes, Jo Hart, Faith Fay, Emanuel Coelho, David Olawale Ayinde, Kevin Layne, Mitchell L. Johnson

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.