ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 11:28 06.09.2018
Jure Karas: Realisti
Zvrst: Kabaret za pet igralcev, pijanca in občinstvo
Kraj: Nova Gorica
Lokacija: SNG Nova Gorica
Datum: 29. September 2018 ob 20:00
Zaznamki
Kabaret za pet igralcev, pijanca in občinstvo

"Novogoriški Realisti so lepljenka skečev, ki zablestijo po zaslugi inteligentnega humorja ter premišljene in natančne režije. Mlada igralska ekipa z duhovitimi vlogami iz gledalca izvablja solze - botrujeta jim tako komičnost kakor naša vse prej kot smešna realnost," je misel iz kritike, avtor besedila Jure Karas pa izpostavlja: "Svet je šel po gobe, mi pa v najbližji nakupovalni center. Resničnostni šovi so naenkrat bolj resnični od novic. Tretji svet mučita ekologija in ekonomija, nas pa, koliko zdrži baterija. Treniramo pohlevnost. Hodimo v službe, ki jih ni. Samo še smrt in krediti so za nedoločen čas. Kam naj se normalen človek zateče drugam kot v teater? Nasmejmo se, preden bo prepozno."
Režiserka Tijana Zinajić

Igrajo Peter Harl, Jure Kopušar, Matija Rupel, Urška Taufer, Žiga Udir
Nastopa tudi Anže Vrabec/Joži Šalej

Zlati lev za najboljšo predstavo po izboru občinstva na 19. mednarodnem festivalu komornega gledališča Zlati lev v Umagu
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.