ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 16:59 05.01.2018
Jumanji: Dobrodošli v džungli
Zvrst: akcijska pustolovska komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 15. Januar 2018 ob 15:30, 17:45, 19:30, 21:40
Zemljevid

Jumanji ni igra, ki bi jo igrali mi - to je igra, ki se igra z nami. Leta 1995 je svet spoznal igro Jumanji v istoimenskem filmskem hitu in kjer je glavno vlogo odigral nepozabni Robin Williams. Natanko 22 let pozneje, si bomo lahko ogledali posodobljeno različico igre v pustolovskem spektaklu Jumanji: Dobrodošli v džungli, ki je nadaljevanje prvega filma.
Štirje srednješolci odkrijejo staro videoigro Jumanji, za katero še nikoli prej niso slišali. Nenadoma se znajdejo v zabavnem svetu džungle in postanejo avatarji po svojem izboru: Spencer tako postane piflarski raziskovalec, športnik Fridge postane pravi Einstein, priljubljena Bethany postane srednjeveški profesor, nežna Martha pa se spremeni v neustrašno bojevnico. Toda zabava bo kmalu prerasla v nekaj drugega, ko bodo odkrili, da se Jumanjija ne samo igra - treba ga je preživeti. Da bi premagali igro in se vrnili v resnični svet, se bodo morali podati na najnevarnejšo pustolovščino svojih življenj, odkriti, kaj je Alan Parrish pustil za sabo pred 20 leti, in se naučiti povsem drugače gledati nase. Sicer bodo za vedno obtičali v igri.

Originalen naslov: Jumanji: Welcome to the Jungle

Distributor: Con film d.o.o.

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 119 min

Režija: Jake Kasdan

Scenarij: Zach Helm, Chris McKenna, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, Erik Sommers

Igrajo: Dwayne Johnson, Jack Black, Tom Holland, Kevin Hart, Nick Jonas

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.