ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 11:10 19.02.2019
Izbrano iz umetniške zbirke ZDSLU-ja na Komenskega 8
Zvrst: izbrano iz umetniške zbirke
Kraj: Ljubljana
Lokacija: AIPA, Dvoržakova 5
Datum: 19. Februar 2019 ob 10:00
Zaznamki
Razstava članov ZDSLU-ja v novih prostorih AIPA na Dvoržakovi 5 v Ljubljani.
Izbrano iz umetniške zbirke ZDSLU-ja na Komenskega 8

V ZDSLU-ju so se odločili, da razstave svojih članov postavijo tudi v primerne razstavne prostore delovnih organizacij in tako vrhunsko likovno umetnost približajo širši ciljni publiki, obenem pa likovno opremijo njihovo delovno okolje. Na pričujoči razstavi so razstavljena dela pomembnih slikarjev in kiparjev vseh generacij, ki so ustvarjali v raznih tehnikah in ki so zapustili za seboj vidne sledi v slovenski likovni umetnosti. Med razstavljavci je tudi nekaj mladih avtorjev, katerih razvoj želijo spremljati.

V novih prostorih AIPA tako razstavljajo: Jiri Bezlaj, Tone Demšar, Štefan Galič, Ivo Goisniker, Janez Hafner, Zdenko Huzjan, Zmago Jeraj, Lojze Logar, Admir Mujkić, Silvie Popovič, Boris Prokofjev, Maja Sever, Mateja Sever, Viktor Snoj, Urša Toman, Marjan Tršar, Barbara Eva (Ladiana) Zavodnik. Kustosinja razstave je Olga Butinar Čeh.
Razstavo si lahko ogledate v delovnem času AIPA-ja.

Lojze Logar, Sarcophag (US), 2005, akril na platno,
70 x 60 cm
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.