ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:21 21.11.2018
Dekle v pajkovi mreži
Zvrst: kriminalni triler
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 12. November 2018 ob 15:25, 17:40, 20:00, 22:10
Zemljevid

Gre za priredbo četrte knjige iz trilogije Millennium po svetovnih uspešnicah Moški, ki sovražijo ženske (oz. Dekle z zmajskim tatujem), Dekle, ki se je igralo z ognjem in Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo. Zadnja filmska ekranizacija po treh švedskih filmskih priredbah je bil film Davida Fincherja Dekle z zmajevim tatujem (The Girl with the Dragon Tattoo) leta 2011, ki je navdušil tako kritiko kot publiko in od petih nominacij osvojil oskarja za najboljšo montažo.
V četrtem romanu, Dekle v pajkovi mreži, ki ga je napisal David Lagercrantz, ponovno srečamo junaka iz prejšnjih delov Stiega Larssona, hekerico Lisbeth Salander in novinarja Mikaela Blomkvista, ki se tokrat zapleteta v nevarno mrežo vohunstva, spletnega kriminala in politične korupcije. Strah, napetost in nove grožnje, s katerimi se bosta nenadoma spopadala, bodo prisilili brezkompromisnega lovca na resnico in ekscentrično, vendar genialno računalničarko, da ponovno združita moči.

Originalen naslov: The Girl in the Spider's Web

Distributor: Con film d.o.o.

Država: VB, Nemčija, Švedska, Kanada, ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 0 min

Režija: Fede Alvarez

Scenarij: Steven Knight, Fede Alvarez, Jay Basu

Igrajo: Claire Foy, Sylvia Hoeks, Lakeith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.