ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 15:21 25.04.2019
ČUDEŽNI PARK
Zvrst:
Kraj: Zagorje ob Savi
Lokacija: Zagorje ob Savi
Datum: 03. Maj 2019 ob 17:00, 05. Maj 2019 ob 10:30
V soboto, 20. aprila, v sodelovanju z Radiom Ekspres, Centrom Interspar Vič in Karantanijo Cinemas ponovno pripravljamo pestro dopoldne za naše najmlajše. Ogledali so bodo lahko novo risano animacijo Čudežni park (tudi v spremstvu animatorja), pred tem pa svojo domišljijo izrazili na brezplačni otroški delavnici. Čakajo jih tudi lepe nagrade! OGLED RISANKE Z ANIMATORJEM: Vstopnica + male kokice + spremstvo animatorja = 10€ Prijave sprejemamo do četrtka, 18. 4., na mail info@kino-bezigrad.si PROGRAM 20. APRIL: 9.00 = BREZPLAČNA OTROŠKA DELAVNICA 11.00 = RISANKA (MOŽNOST OGLEDA Z ANIMATORJEM)  ZA REZERVACIJO VSTOPNIC SPODAJ IZBERITE TERMIN 20. 4. OB 11.00! Deklica June, polna domišljije in optimizma, odkrije zabaviščni park po imenu Wonderland, ki je skrit globoko v gozdu. V tem parku je polno zabavnih vrtiljakov in vratolomnih prog, tam so celo smešne govoreče živali. Edina pomanjkljivost pa je, da je park v popolnem neredu. Kmalu June ugotovi, da je park le v njeni domišljiji in da je ona edina, ki ga lahko popravi. Skupaj z živalmi zaviha rokave in se loti popravil, da bi rešila magični park in vanj znova vnesla čudež. [vc_row][vc_column width="1/1"][vh_image_gallery onclick="link_image" custom_links_target="_self" img_size="183x183" title="Galerija" images="37652, 37653"][/vc_column][/vc_row]
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.