ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:33 26.02.2019
Bunkica
Zvrst: glasbena komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 19. Februar 2019 ob 20:00
Zemljevid

"Okrogla" najstnica Willowdean (Danielle Macdonald) živi v vitki senci svoje matere Rosie (Jennifer Aniston), nekdanje lepotne kraljice, ki svojo hčer nepremišljeno kliče po vzdevku Bunkica. Rosie je goreče zaposlena z okrajnimi lepotnimi tekmovanji in ji za Willowdean ostaja bore malo časa, predvsem pa razumevanja. Slednja se, naveličana životarjenja v ozadju, z najboljšo prijateljico Ellen (Odeya Rush) v znak protesta odloči tekmovanja udeležiti. Ko pa njeno dejanje opogumi tudi prav tako zajetno Millie (Maddie Baillio), ki je od nekdaj sanjala, da bo nekoč lepotna kraljica, je Willowdean obupana. Nikoli ni nameravala postati navdih drugim.

Vseeno pa dekleta skupaj z upornico Hannah (Bex Taylor-Klaus), ki se ne strinja s tem, kako lepotna tekmovanja obravnavajo dekleta zgolj kot objekt, stkejo tesno prijateljstvo in spoznajo, da je biti lepotna kraljica veliko več, kot so si kdaj predstavljale.

Filmska zgodba temelji na romanu Julie Murphy.

Originalen naslov: Dumplin'

Distributor: Fivia

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 110 min

Režija: Anne Fletcher

Scenarij: Kristin Hahn

Igrajo: Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Odeya Rush, Maddie Baillio, Bex Taylor-Klaus

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.