ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:34 16.11.2018
Alternativna godba: Jinho Jinza in LokusPokus
Zvrst: klubski dogodek
Kraj: Murska Sobota
Lokacija: MIKK, Trubarjev drevored 4
Datum: 24. November 2018 ob 22:00
Zaznamki
V soboto, 24. 11. 2018, po 22.00 bo v MIKK-u bosta nastopili domača glasbena skupina Jinho Jinza in LokusPokus.

Jinho Jinza (Murska Sobota)
Soboški trio Jinho Jinza so Samo Ismajlović, ki je brusil kitaro pri eksperimentalnih Automassage, Janis Salnajs, ki je basiral pri noise rockerjih Manul ter kot zadnji pridruženi član, Matej Šavel, ki je bobnal pri kultnih Psycho-Path. O glasbeni zapuščini vseh članov nima smisla razpredati, ker vsaj 20 let delovanja vsakega izmed njih daje dovolj materiala za intenzivno poslušanje in uživanje v glasbenih dosežkih.
V začetku leta 2018 je pri založbi God Bless This Mess izšel težko pričakovani prvenec soboške super skupine Jinho Jinza z naslovom Today - 'cause the devil told me so. Kljub respektabilni vlogi na alter glasbeni sceni, predstavljajo Jinho Jinza povsem nov začetek, ki povezuje polpreteklo zgodovino glasbenega udejstvovanja in posledično prinaša zrelost na eni strani ter mladostniško razigranost na drugi strani.

LokusPokus (Šmarje pri Jelšah)
LokusPokus iz Šmarja pri Jelšah, v katerem je nastal blues, rock, noise eksperimentalno ambientalni enojec brez krmarja, pluje po ritmu isto in enega, enega in istega z dinamiko vala in buke, pri čemer je njegova ena, edina pomoč - kitara in telefonski krik!

Vstopnina 5 €.
Vstopnice so v prodaji v MIKK-ovi kavarni.

Facebook dogodek
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.