ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:32 11.09.2018
29. Pikin festival
Zvrst: festival
Kraj: Velenje
Lokacija: Več prizorišč
Datum: Od 23. September 2018 do 29. September 2018 med 16:00 in 17:00
Zaznamki
29. Pikin festival, največji otroški festival v Sloveniji, letos vabi v Kraljestvo živali – Pikina častna pokroviteljica je Bina Štampe Žmavc.

23. septembra ob 16. uri se bo na TRC Jezero v Velenju s prihodom Pike in koncertom Lee Sirk uradno začel 29. Pikin festival.

V sedmih razigranih dneh se bo na odrih v Pikini deželi in v središču Velenja zvrstilo 70 gledaliških, lutkovnih, plesnih in glasbenih predstav, za ustvarjanje in raziskovanje bo odprtih več kot 100 ustvarjalnih delavnic, sedem mojstrskih umetniških četrti, veliko tematskih razstav, eksperimentalnih, tehniških in senzoričnih kotičkov. Kraljestvo živali, letošnja osrednja tema, bo vabila k raziskovanju različnih vsebinskih sklopov, ki bodo otrokom približali vodne, kopenske, domače živali, ptice in zveri, njihova bivališča in čute.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.