ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Prireditve - Mi
Objavljeno 16:41 09.11.2018
Zvezdica Zaspanka
Zvrst: plesna predstava
Kraj: Velenje
Lokacija: Dom kulture Velenje
Datum: 10. November 2018 ob 10:30
Zaznamki
V soboto, 10. novembr ob 10.30 bo v veliki dvorani Doma kulture Velenje premiera plesne predstave za otroke Zvezdica Zaspanka, ki je nastala po motivih literarne predloge Franeta Milčinskega - Ježka. V slovenski premieri koprodukcijske predstave Instituta za umetničku igru iz Beograda in Festivala Velenje bodo plesalci utelesili brezčasno zgodbo o zvedavi zvezdici, ki premaga strah in se z dobrim delom na zemlji odkupi za svojo nagajivost

Koreografija predstave je delo Aleksandra Ilića, režiral je Aleksandar Nikolič, zvezdnat umetniški kolaž za otroke bodo odplesali Mojca Majcen, Branko Mitrović, Miona Petrović, Jakša Filipovac in Nikola Pavlović.
V vlogi malih zvezdic se bodo predstavile plesalke Plesnega studia N, za oblikovanje luči bo poskrbel Davorin Štorgelj, za ilustracije Peter Žagar, produkcijsko in tehnično pa bodo uprizoritev vodili sodelavci in sodelavke Festivala Velenje.

Plakat in ilustracija: Peter Žagar


Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.