ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 17:02 08.07.2014
Živali so del urbanega okolja
Zvrst: razstava
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Alter bar, Livada 16
Datum: 12. Julij 2014 ob 18:00
Zaznamki
Leta 2013 smo se v društvu lotili mladinske pobude: nagradnega fotografskega natečaja z izobraževalno noto in zaključno razstavo. Pobuda pod geslom Živali so del urbanega okolja je tik pred zadnjim dejanjem. Ob tej priložnosti te toplo vabimo, da se nam pridružiš na odprtju razstave najboljših fotografij natečaja in si prebereš več o tem, kakšno pot smo prehodili v iskanju pogleda mladih na sobivanje človeka in živali.

Fotografski natečaj, ki se je zaključil 31. 3. 2014, je mladim omogočil, da s fotografijo izrazijo svoj pogled na človekov odnos do živali v svojem okolju. Namen pobude je bil sprožiti razmislek o problematiki živali v urbanem okolju, o strpnosti do drugačnih oblik življenja in ne nazadnje o izzivih v medosebnih odnosih, ki izhajajo iz neodgovornega skrbništva ali nerazumevanja narave in potreb živali. Prav zato se vsi že zelo veselimo razstave 20 najboljših fotografij, med katerimi so tri tudi nagrajene.
Dobimo se v soboto, 12. julija 2014, ob 18. uri v prostorih ALTER bara (Livada 16), ki nam je prijazno ponudil gostoljubje in bo poskrbel tudi za poletno pogostitev. Ekipi ALTER bara se za lepo gesto iz srca zahvaljujemo, prav tako pa tudi svojevrstnim podpornikom pobude, ki bodo nagradili tri najboljše udeležence natečaja: Arne Hodalič, National Geographic Slovenija in cruelty-free trgovina OrCa.

Da pa ne bomo pozabili na dobrodelnost, bomo na otvoritvi razstave zbirali tudi material za pomoč živalim:
- prenosne kletke (transporterji)
- večje kletke za domače ljubljenčke, akvarij, terarij,
- oprema za ptice, plazilce, male sesalce
- posodice za hrano in vodo,
- oprsnice, povodce
- druge potrebščine
Pridruži se nam na že drugi razstavi, ki zasleduje vez med človekom in živaljo, in skupaj z nami na prijeten sobotni večer zadovolji vse svoje čute. Da bo še lepše, povabi tudi svoje prijatelje!

Več info na povezavah:
http://www.dzzz.si/sl/v-mestu-nismo-sami-12.-julija-bodi-z-nami.html
https://www.facebook.com/events/504901796277445/
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.