ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:16 20.04.2017
Zbeži!
Zvrst: srhljivka, misteriozni triler
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 21. Marec 2017 ob 14:15, 17:45, 19:50, 22:00
Zemljevid

Chris se pripravlja, da bo prvič spoznal starše svojega dekleta Rose. Srečanje v njem vzbuja skrb saj Rose, ki je belka, svojim staršem ni povedala, da njen novi fant pripada drugi rasi. Čeprav se dekletu barva kože ne zdi bistvena, Chris sluti, da obisk ne bo minil brez zapletov, ki jih je kot temnopolti tudi sicer vajen iz svojega življenja. Mlad par je žrtev rasnega obračunavanja že med vožnjo na posestvo Roseinih staršev, ko njun avto ustavi policist. Ko končno prispeta na cilj pa nelagodja nad dejstvom, da je hčerin izbranec druge rase, ne skrivajo niti Roseini starši, sicer predstavniki višjega razreda ameriških belcev. Chris kmalu opazi, da se Afro Američani, ki jih srečuje na posestvu, obnašajo kot bi bili hipnotizirani, kar ga pripelje do šokantnega razkritja resničnega namena njegovega obiska.

Originalen naslov: Get Out!

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 103 min

Režija: Jordan Peele

Scenarij: Jordan Peele

Igrajo: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, Lakeith Stanfield, Catherine Keener

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.