ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 12:50 21.08.2018
Whitney
Zvrst: glasbeni biografski dokumentarec
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Komuna
Datum: 23. Avgust 2018 ob 16:00, 24. Avgust 2018 ob 16:00, 25. Avgust 2018 ob 16:00, 26. Avgust 2018 ob 16:00, 27. Avgust 2018 ob 16:00, ...

Whitney Houston je podrla več rekordov v svetu glasbene industrije, kot katerakoli druga glasbena ženska izvajalka. Prodala je preko dvesto milijonov plošč, osvojila sedem grammyjev in se rekordnih sedemkrat uvrstila na sam vrh ameriške lestvice najbolj priljubljenih singlov. Prav tako je igrala v več uspešnih filmih, preden so njeno bleščečo kariero začele načenjati osebne težave. Dolgoletni boj z drogami, burni zakon z Bobbyjem Brownom in prerana smrt pri samo 48ih letih. Dokumentarni film Whitney je intimen, a nazoren portret Houstonove in njene družine, ki sega globje od vsem znanih škandaloznih naslovov v medijih v njenem času. Z oskarjem nagrajeni režiser, Kevin McDolnald s pomočjo še nevidenih posnetkov iz zakulisja in demo posnetkov, redkih intervjujev ter osebnih videov vsem tako ljube Whitney prikaže skrivnost dive, ki je navduševala milijone, medtem, ko se je sama borila s svojo težko preteklostjo.

Originalen naslov: Whitney

Distributor: 2i Film

Država: ZDA, Velika Britanija

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 120 min

Režija: Kevin Macdonald

Scenarij: None

Igrajo: Whitney Houston, Ellen White, Mary Jones, Kenneth "Babyface" Edmonds, Michael Houston, Gary Houston, Cissy Houston, Pat Houston, Bobby Brown, Kevin Costner

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.