ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:04 10.01.2017
Vokalna skupina Aurora
Zvrst: sakralna glasba
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Uršulinska cerkev Sv. Trojice
Datum: 11. Januar 2017 ob 19:30
Zaznamki
Vabljeni na četrti koncert Sakralnega abonmaja v letošnji koncertni sezoni. Nastopila bo Vokalna skupina Aurora, pod vodstvom zborovodkinje Janje Dragan Gombač. Dekleta pojejo skupaj od leta 2011 ter imajo v repertoarju širok nabor skladb iz slovenske in svetovne zborovske zakladnice.
Na sporedu bodo božične skladbe slovenskih in tujih skladateljev, med drugim tudi eno najznamenitejših del skladatelja Benjamina Brittna, A Ceremony of Carols. Delo, ki ga v božičnem času izvajajo po vsem svetu, sestavlja 11 pesmi na srednjeveška besedila z božično tematiko, napisano pa je za ženski/deški zbor, soliste in harfo. Vokalna skupina Aurora je skupaj s harfistko Sofijo Ristic skladbo izvedla tako pri nas kot tudi v tujini in ob izvedbi vedno požela velik uspeh pri občinstvu.

Vstopnine ni, zaželeni prostovoljni prispevki.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.