ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:30 15.07.2017
Vojna za planet opic 3D
Zvrst: akcijski
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 13. Julij 2017 ob 13:10, 15:50, 18:30, 14. Julij 2017 ob 13:10, 15:50, ...
Zemljevid

Ob koncu filma Zora Planeta opic smo Cezarja pustili v trenutku, ko se je pripravljal na neizogiben in silovit spopad s človeštvom; prihodnost njegovih opic je obvisela v zraku, a režiserja Matta Reevesa, ki mu je bila zaupana težka odločitev, kam bo vodila naslednja zgodba v priljubljeni franšizi, niso obhajale takšne zle slutnje kot Cezarja.
Konec koncev se je Reeves pred podobnim izzivom znašel že, ko je s scenaristom Markom Bombackom zasnoval zgodbo prejšnjega filma. V Zori se je moral Cezar soočiti z izzivi zunaj in znotraj lastnih vrst, saj je njegova opičja skupnost, ki se je razcvetela v gozdovih Muir na drugi strani mosta Golden Gate v San Franciscu, naletela na obupane in obupavajoče posameznike človeške vrste, ki so bili preživeli smrtonosni virus in so skušali obnoviti svojo zdesetkano družbo. Vneli so se prepiri; Cezar je podcenil sovraštvo, ki ga je do človeštva gojil eden njegovih najzaupnejših namestnikov Koba zaradi poskusov, ki so jih bili izvajali na njem, in na koncu je bil Cezar prisiljen zagrešiti enega najhujših grehov opičje družbe - "opica ne sme ubiti opice" - kar je neizogibno zanetilo tragično vojno med ljudmi in opicami.

Originalen naslov: War for the Planet of the Apes

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 142 min

Režija: Matt Reeves

Scenarij: Mark Bomback, Pierre Boulle, Matt Reeves

Igrajo: Judy Greer, Woody Harrelson, Andy Serkis, Steve Zahn, Ty Olsson, Terry Notary, Sara Canning, Max Lloyd-Jones, Gabriel Chavarria, Aleks Paunovic, Amiah Miller, Alessandro Juliani, Mercedes de la Zerda, Devyn Dalton, Timothy Webber, Michael Adamthwaite, Chad Rook, Karin Konoval, Lauro Chartrand, Dean Redman

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.