ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 11:50 25.10.2017
Vesela pošastna družina
Zvrst: animirana družinska pustolovščina
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 07. December 2017 ob 14:00
Zemljevid

Vesela pošastna družina je priredba istoimenske uspešnice z emmyjem nagrajenega pisatelja Davida Safierja (Berlin, Berlin), ki je prevedena v 18 jezikov in je izšla v več kot 40 državah. Družina Wishbone še zdaleč ne sodi med srečne družine. Mama Emma je lastnica knjigarne v globokih dolgovih. Oče Frank je hudo preobremenjen z delom in vsak dan trpi šefova poniževanja, hči Fay je samozavestna najstnica, prevzeta s prvo srednješolsko ljubeznijo, genija Maxa pa trpinčijo nasilneži. In tu še ni konec. Na maškaradi jih zlobna coprnica Jaga baba vse spremeni v pošasti! Ta pošastna družina zdaj po vsem svetu lovi coprnico, da bi odstranila urok. V tej pustolovščini pa se družina zaplete v težave s pravimi pošastmi in s samim grofom Drakulo, ki Emmi izpove nesmrtno ljubezen. V tem primeru je družinska pot do sreče prepredena s pastmi in ostrimi zavoji oziroma z ostrimi zobmi.

Originalen naslov: Happy Family

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: Nemčija, Velika Britanija

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 93 min

Režija: Holger Tappe

Scenarij: David Safier, Catharina Junk idr.

Igrajo: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.