ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 00:57 20.10.2017
Vesela pošastna družina
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 25. Oktober 2017 ob 01:00
Zemljevid
Sinhronizirano. Daleč od tega, da bi bili Wishbonovi srečna družina. Mama Ema ima v lasti knjigarno, ki je zašla globoko v dolgove. Očka Frank resno preveč gara in trpi pod svojim tiranskim šefom, hčerka Fay je nesproščena najstnica, ki se je v šoli prvič zaljubila, na sina – sicer genija – Maksa pa se v šoli spravljajo pretepači. In to še ni vse: na maškaradi jih hudobna čarovnica Jaga baba vse spremeni v pošasti! Ema se prelevi v vampirko, Frank v Frankensteinovo pošast, Fay v mumijo in Maks v volkodlaka. Skupaj mora ta pošastna družina na pregon za Jago babo, ki je že na drugi strani zemeljske oble, da prekliče urok. Med to nadvse tvegano pustolovščino se zapletejo v težave z nekaterimi pravimi pošastmi, med drugimi tudi s samim očarljivim grofom Drakulo, ki Emi izpove svojo nesmrtno ljubezen. Da – pot do družinske sreče je posuta ne s pastmi in ostrimi ovinki, temveč z ostrimi zobmi… Scenarij sta po knjigi Happy Family Davida Safierja spisala Safier in Catharina Falkous, film pa je režiral Holger Tappe, ki je tudi produciral. Glasove glavnim likom v angleški inačici posojajo Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost, Jessica Brown Findlay, Celia Imrie in Catherine Tate, v slovenščini pa Tina Ogrin, Mirko Medved, Aleksander Golja, Peter Urbanc in Kaja Ogrin.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.