ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 14:50 23.11.2016
Vaiana: Iskanje bajeslovnega otoka (sinhro)
Zvrst: animirana družinska komična pustolovščina
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 21. Marec 2017 ob 14:35
Zemljevid

Ustvarjalci čarobnih animacij Ledeno kraljestvo in Zootropolis predstavljajo pustolovsko zgodbo iz osrčja Polinezije. Mlada princesa Vaiana želi rešiti svoj rajski otok pred zloveščo nevarnostjo, zato se odpravi iskat bajeslovnega polboga Mauija. Samovšečni bojevnik sprva ni navdušen, da bi se na nevarno avanturo odpravil z dekletom, toda odločna Vaiana ga kmalu preseneti s svojimi sposobnostmi navigacije v širnem oceanu. S pomočjo izjemne povezanosti z morjem ju Vaiana vodi preko številnih nevarnih spopadov z neopisljivimi pošastmi, toda da bi izpolnila poslanstvo svojih prednikov, mora pričeti zaupati Mauiju.

Originalen naslov: Moana

Distributor: 2i Film

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2016

Dolžina: 103 min

Režija: Ron Clements, John Musker

Scenarij: Ron Clements, John Musker, Pamela Ribon, Taika Waititi

Igrajo: Auli'i Cravalho, Dwayne Johnson, Alan Tudyk, Jemaine Clement, Nicole Scherzinger, Temuera Morrison, Rachel House, Phillipa Soo Phillipa Soo

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.