ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 17:18 24.11.2017
Umetnikove skice
Zvrst: več zvrsti
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Ljubljanski grad
Datum: Od 27. September 2017 do 03. December 2017 med 19:00 in 23:59
Zaznamki
V sredo, 27. septembra 2017, ob 19. uri vabljeni v Galerijo S na Ljubljanskem gradu, na odprtje razstave Umetnikove skice.
Razstava vključuje dela devetih ustvarjalcev in ustvarjalk, članov in članic Društva likovnih umetnikov Ljubljana (Mirsad Begič, Milan Erič, Anamari Hrup, Eva Peterson Lenassi, Silvester Plotajs Sicoe, Ivo Prančič, Rene Rusjan, Saba Skaberne in Zora Stančič), ki pripadajo več generacijam in se izražajo v različnih medijih: slikarstvu, kiparstvu, grafiki, ilustraciji, keramiki in intermedijskih umetnostih. Ideja razstave temelji na prikazu različnih pristopov k skici, zato so poleg slikarskih in kiparskih osnutkov, narejenih v različnih tradicionalnih tehnikah, na ogled tudi miselni vzorci, značilni za konceptualno umetnost, ki kažejo, da se skica sočasno z razvojem novih tehnologij razširja v polje digitalnega. Kustosinja razstave je Nataša Kovšca.

Vstop je prost.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.