ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:32 26.02.2019
Trololotrip: 15 mesecev na Aotearoi
Zvrst: potopis
Kraj: Ljubljana
Lokacija: dvorana Zemljepisnega muzeja GIAM ZRC SAZU, Gosposka ulica 16
Datum: 26. Februar 2019 ob 19:00
Zaznamki
Matej Korbar, dolgoletni popotnik po Evropi, je ob koncu leta 2016 prvič za dalj časa zapustil staro celino. Radovednost in strah pred zamujenimi priložnostmi sta ga prek azijskih držav vodila v obljubljeno deželo. Na Novi Zelandiji je na delovnih počitnicah preživel 15 mesecev. Njegov glavni cilj je bil raziskati deželo ter odkriti, kako živijo ljudje "tam spodaj". V tem času je po dolgem in počez prepotoval državo, se naužil naravnih lepot, počasnega življenja, spoznal vsakdan sopopotnikov, pa tudi lokalnega prebivalstva. Med raziskovanjem se je preživljal z opravljanem preprostih služb. Celotna izkušnja mu danes daje drugačen pogled na življenje v Sloveniji in na delo v tujini. Svoje dogodivščine in razmišljanja nam bo predstavil na potopisnem predavanju.

Povezava
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.