ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 17:57 16.05.2018
TOP GUN
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: Od . do . med : in :
Zemljevid
Maverick je samozavesten in ambiciozen pilot, ki skupaj s kolegom Goosem v letalu F-14 Tomcat nad Perzijskim zalivom meri moči z ruskim MiG-28. F-14 je na robu z gorivom, Goose izgubi nadzor in postane paničen, Maverick pa ostane zbran ter uspe navigirati letalo proti letalonosilki. Poleg pohvale Maverick dobi možnost dodatnega usposabljanja v šoli Top Gun Naval Flying, ki jo obiskujejo najboljši ameriški piloti. Tam spozna pilota Icemana ter Charlie, civilno inštruktorico letenja, s katero začne romanco. [vc_row][vc_column width="1/1"][vh_image_gallery onclick="link_image" custom_links_target="_self" img_size="183x183" title="Galerija" images="8186, 8187, 8188, 8189, 8190, 8191"][/vc_column][/vc_row] NA SPOREDU DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD 10. JUNIJA!
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.