ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 08:55 19.09.2017
Tisto
Zvrst: grozljivka
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 14. September 2017 ob 12:00, 14:40, 17:15, 19:50, 22:25
Zemljevid

Novo grozljivko v režiji Andrésia Muschietitija (Mama) snemajo po nadvse priljubljenem istoimenskem romanu Stephena Kinga, ki že desetletja navdušuje (ali, bolje rečeno, ustrahuje) bralce po vsem svetu.
Ko v kraju Derry v ameriški zvezni državi Maine začnejo izginjati otroci, se skupina otrok znajde iz oči v oči s svojim največjim strahom - spopadejo se z zlobnim in zloveščim klovnom Pennywisejem, ki že stoletja mori in ustrahuje ljudi.
V čevlje strašnega klovna je stopil Bill Skarsgard, obkrožajo pa ga mladi nadarjeni igralci, med njimi Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer in Nicholas Hamilton.

Originalen naslov: It

Distributor: Blitz Film & Video Distribution

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 0 min

Režija: Andres Muschietti

Scenarij: Chase Palmer, Cary Fukunaga in Gary Dauberman po romanu Stephena Kinga

Igrajo: Bill Skarsgard, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton.

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.