ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 16:01 13.10.2017
Tatsuru Arai: Hyper Serial Music
Zvrst: zvočno-vizualni dogodek
Kraj: Murska Sobota
Lokacija: MIKK klub, Trubarjev drevored 4
Datum: 17. Oktober 2017 ob 19:00
Zaznamki
Tatsuru Arai je japonski zvočno-vizualni umetnik in skladatelj, ki deluje v Berlinu. Študiral je kompozicijo na glasbeni akademiji v Tokiu in na Hochshule für Music Hanns Eisler v Berlinu. Njegova glavna umetniška tema je trans-ages music, združevanje klasične glasbe in nove tehnologije, ter estetika “geometrijske strukture”, predstavitev temeljne fizične narave vesolja v obliki zaznavnih izkušenj.

V MIKKovem klubskem prsotoru bo nastopil z zvočno-vizualnim live setom iz svojega algoritemskega sistema Hyper Serial Music. Ta predstavlja mejnik v zgodovini glasbene tehnologije, ki dodaja inovacijo k tri-točkovnemu principu serializma (strukturnost, kompleksnost in “glasnost), saj algoritemske glasbe ne ustvarja le človeški um, temveč tudi umetna inteligenca, kar omogoča uporabo 1.728 tonov namesto tradicionalnih 12 tonov.

Vstop prost.
Facebook
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.