ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 15:23 26.03.2019
Tako ti je, mala
Zvrst: stand-up muzikal
Kraj: Ljubljana
Lokacija: SiTi Teater BTC, Šmartinska cesta 152
Datum: 06. April 2019 ob 20:00
Zaznamki
Tako ti je, mala je prvi slovenski ženski stand up muzikal. V njem boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o Tanji Ribič. Do solz se boste nasmejali njenim imitacijam in iskreni izpovedi, kako je biti poročen z Bosancem in ostati resen.

Predstava je značilna po hitrih transformacijah in duhovitih iskrenih izpovedih. Tanja spretno prepleta gledališče, glasbo in stand up. Je ena redkih igralk, ki nam v hipu lahko pričara paleto tako ekstremno različnih likov. Premore šalo na svoj račun in prav tako ni prizanesljiva do sonarodnjakov in južnih sosedov.

V tej predstavi lahko začutimo bogate izkušnje njene 30-letne kariere in drznost, kot si jo lahko privošči nekdo, ki je že toliko let uspešno aktiven na sceni. Gre za izviren splet žanrov, ki je posledica delovanja in poznavanja na več področjih.
Na odru je z njo v vlogi zmedenega basista tudi vrhunski glasbenik Goran Rukavina, ki ga slovenska glasbena smetana pozna po jazz koncertih po vsej regiji.

Vstopnice
in
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.