ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 17:50 10.10.2017
Srečen smrtni dan
Zvrst: triler
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 15. November 2017 ob 14:10, 19:40, 21:30
Zemljevid

Tree se na svoj rojstni dan zbudi v študentskem domu in nato preživi običajen dan – fant, prijateljice, večerni žur ... vse dokler je na zabavi ne poskuša s sveta spraviti zamaskirani morilec. Umor pa se ne zgodi, ker se Tree prebudi in vse se začne znova. Prestrašeni študentki ne preostane drugega, kot da poskuša ugotoviti, kdo ji streže po življenju in zakaj, saj predvideva, da bo lahko le tako ustavila ponavljajoči cikel, ki jo na rojstni dan, ko bi morala praznovati in se zabavati, spravlja na rob pameti.

Originalen naslov: Happy Death Day

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 0 min

Režija: Christopher B. Landon

Scenarij: Christopher B. Landon, Scott Lobdell

Igrajo: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken, Jason Bayle, Phi Vu, Donna DuPlantier, GiGi Erneta, Tenea Intriago, Rob Mello, Cariella Smith, Billy Slaughter, Julia Holt, Emily LaGroue, Blaine Kern III, Lindsey G. Smith, Ron M Patterson, James Miller, Caleb Spillyards

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.