ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 16:50 13.09.2017
Spet doma
Zvrst: komedija
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Komuna
Datum: 14. September 2017 ob 18:30, 15. September 2017 ob 15:00, 16. September 2017 ob 18:30, 17. September 2017 ob 18:30, 18. September 2017 ob 18:30, ...

Alice Kinney je na videz odločna in samozavestna štiridesetletnica, ki se ji družinsko življenje z očetom svojih otrok ne izide. Nekaj mesecev po ločitvi se preseli v varno in poznano okolje rojstnega Los Angelesa, kjer ji družbo delajo prijateljice iz otroštva, njena mama pa občasno poskrbi za vnukinji, ki nista najbolj navdušeni nad tem, da sta se morali preseliti na drug konec Amerike. Čeprav se zdi, da njihovo življenje vrača v stare tirnice, se vse obrne na glavo, ko Alice skupaj s prijateljicami praznuje svoj štirideseti rojstni dan in med zabavo naleti na tri mlade filmske ustvarjalce, ki niso samo povsem brez denarja, ampak nimajo niti strehe nad glavo. Ponudi jim začasno prenočišče, kar povzroči, da se nekega večera s kovčkom v roki na pragu pojavi njen nekdanji mož z idejo, da bi vseeno poskusila rešiti svoj zakon.

Originalen naslov: Home Again

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2017

Dolžina: 97 min

Režija: Hallie Meyers-Shyer

Scenarij: Hallie Meyers-Shyer

Igrajo: Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Candice Bergen, Reid Scott, P.J. Byrne, Robb Derringer, Lola Flanery, Michael Cyril Creighton, Shi Ne Nielson, Hank Chen, Jon Rudnitsky, Pico Alexander, Paige Spara, Jeremiah Caleb, David Wesley Marlowe, Nicholas Walker, Brian Gilleece, Matthew Saddler

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.