ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 16:04 18.06.2018
Simfonic voices: Vassil Arnaoudov Sofia Chamber Choir
Zvrst: zborovska glasba
Kraj: Koper
Lokacija: Stolna cerkev, Titov trg
Datum: 21. Junij 2018 ob 20:00
Zaznamki
Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP), ki deluje pod okriljem Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP), v okviru mednarodnega cikla vokalne in instrumentalne glasbe Simfonic voices tokrat gosti večkrat odlikovan bolgarski pevski zbor.

Ženski zbor Vassil Arnaoudov Sofia Chamber Choir, ki ga vodi Theodora Pavlovitch, je eden od najsvetlejših fenomenov v moderni bolgarski zborovski poustvarjalnosti. Je dobitnik številnih odličnih nagrad in priznanj, od katerih je prejel 18 prvih mest in 6 posebnih nagrad na številnih uveljavljenih mednarodnih zborovskih tekmovanjih.

Na koncertu, v četrtek, 21. junija 2018, ob 20. uri, v stolni cerkvi Marijinega vnebovzetja v Kopru bo, poleg gostujočega zbora, nastopil tudi APZ UP pod vodstvom dirigenta Ambroža Čopija.

Vstop prost.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.