ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 00:57 08.02.2017
Sarajevska audicija
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 21. Marec 2017 ob 01:00
Zemljevid
V Slovenijo se vrača legendarna predstava Sarajevska audicija, ki si jo je v 30 letih ogledalo več kot 2 milijona gledalcev v državah bivše Jugoslavije. Samo v Kinu Šiška je v letu 2002 predstavo videlo več kot 15.000 gledalcev. Znamenita predstava, ki so jo l. 1985 na oder prvič postavili študenti takratne igralske akademije v Sarajevu, se ponovno vrača v Slovenijo. Natančneje na naš oder, kjer vas bo Željko Ninćić s svojo ekipo imenitno zabaval in navduševal. Smeh do solz je zagotovljen. Sarajevska audicija v letu 2017 je originalna Audicija in gre za nadaljevanje te znamenite predstave, v kateri so nekatere stare in nove vloge, predstava pa je prilagojena današnjemu času, s svežim in aktualnim humorjem. Predstava je v bosanskem jeziku.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.