ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 13:28 22.03.2019
Roštiljada 2019
Zvrst: zabava
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kardeljeva ploščad
Datum: 31. Maj 2019 ob 16:00
Zaznamki
V petek, 31. maja, vse od 16. ure bo v Ljubljani največja fešta v Sloveniji Roštiljada 2019.

Obiskovalce čakajo številne zanimive dnevne ter nočne aktivnosti. Čez dan se bo na prizorišču zvrstilo veliko atraktivnih družabnih iger in animacij za otroke in odrasle, najmlajše čaka tudi velik zabaviščni park, prav vsi bodo lahko svoje želodčke zadovoljili z dišečimi dobrotami z vročega roštilja. Manjkala ne bo niti ena izmed največjih atrakcij vsakoletne Roštiljade – mehanski rodeo bik! Ko se bo dan prevesil v večer, bodo na oder stopila velika imena slovenskega in hrvaškega glasbenega sveta, ki bodo poskrbela za vrhunski zaključek.

Anita Gošte in Dean on the Mike bosta z atraktivnimi uspešnicami poskrbela, da bodo obiskovalci noro uživali in se veselili še dolgo v noč.

Na oder bo stopila simpatična slovenska pevka, ki je v preteklosti navduševala mlado in staro s svojimi velikimi uspešnicami Rdeč ferrari, Zate na Triglav, Dva policaja in drugimi ter navduševala s številnimi glasbenimi projekti, pred kratkim se je vrnila in poskrbela za pravi bum na slovenski glasbeni sceni z uspešnicami Lepa na pogled in Del mojega srca ter povsem novim pomladnim hitom – V srce!

Beograjčan Mladen Jakovljević je po Balkanu bolj poznan pod vzdevkom Djomla KS in neverjetnih uspešnicah, ki so že leta in leta stalnica vseh pravih fešt.

Nastopila bo Ines Erbus, simpatična in mlada slovenska pevka, ki ustvarja ene izmed najbolj vročih uspešnic na Balkanu.

Obiskovalce Roštiljade 2019 bo navduševala Tanja Žagar s svojo živahno energijo in vročimi uspešnicami Pet do polnoči, Arriva, Carica, Dadi Ladi in še mnogimi drugimi.

Luka Basi in njegovi poletni hiti Istrijanko ružo moja, Sedam noći in drugi bodo pričarali pravi vonj po poletju in morju ter pozdravili poletje tako, kot se spodobi.

Pop Design - slovenska pop skupina, ki je v preteklosti ustvarjala hite, ki jih pomni tako mlado, kot staro, prihaja na oder vroče Roštiljade 2019.

Glasbenik, ki velja za kralja zabave, Jasmin Stavros, bo na odru Roštiljade 2019 poskrbel za zabavo, ki bo trajala do poznih nočnih ur. N

Vrhunski hrvaški pevec Dražen Zečić, ki ga slovensko občinstvo naravnost obožuje, bo s svojimi uspešnicami Vrati se, Ako se dušo moramo rastati, Nitko nema dva života, Vladarica, Stari prijatelji se ne rastaju, Sokole in drugimi poskrbel za nepozabno in odmevno zabavo.

Vstopnice: Eventim in Petrol, Pošta Slovenije.

Facebook dogodek


Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.