ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 00:57 19.11.2017
RDEČA KAPICA
Zvrst:
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kino Gledališče Bežigrad
Datum: 19. November 2017 ob 01:00
Zemljevid
V klasični Perraultovi Rdeči kapici naivna punčka zlahka nasede Volkovim ukanam. V operni uglasbitvi nemškega romantika Franza Abta, pa je Kapica pogumna in iznajdljiva deklica, ki s pomočjo gledalcev Volka poduči o bolj zdravem prehranjevanju. Volk, ki velja za enega grozljivejših bitij v pravljični literaturi., v tem primeru izpade pravi »bučman«, z malce dresure Rdeče kapice in gledalcev, pa na koncu postane njen najboljši prijatelj. Predstava je prilagojena otroški publiki, narejena je z veliko interaktivnosti, otroci pa med predstavo spoznajo različne operne glasove (sopran, alt, tenor, bas), inštrumente (klavir, čembalo, orgle) in glasbene oblike (pesem, arija, duet, kanon) POJETA: Eva Černe in Klemen Torkar, oba akademska glasbenika ki redno nastopata kot solista v predstavah SNG Opera in balet Ljubljana in Maribor ter Slovenskega komornega glasbenega gledališča. Rezervacija vstopnic na: 083 807 068, nakup vstopnic:
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.