ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 11:26 10.01.2018
Pripovedke o Z-Majčku in prijateljih: Šivilja Bogdanka
Zvrst: delavnica
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Ljubljanski grad
Datum: 14. Januar 2018 ob 11:00
Zaznamki
Ljubljanski grad tudi v letu 2018 nadaljuje s programi za otroke; že to nedeljo začnemo z novim sklopom pravljičnih animacij in ustvarjalnih delavnic, ki smo jih poimenovali Pripovedke o Z-Majčku in prijateljih. Letos bomo prisluhnili šaljivim, zabavnim, zanimivim, pa tudi skrivnostnim pripovedkam o grajskem zmajčku in njegovih prijateljih. Prva bo na sporedu pripovedka Šivilja Bogdanka. Ko se je zmajček odločil sodelovati v pripovedkah, se mu je porodila ideja, da bi na prvem srečanju obdaril otroke. Dolgo je razmišljal o darilcu, ko pa se je končno domislil, je spoznal, da ima težavo, kako ga izdelati. Pa se je odločil za pomoč zaprositi svojo pravljično prijateljico, šiviljo Bogdanko. Prav nič ni oklevala. Na zmajčkovo prošnjo se je odpravila na Ljubljanski grad in mu z veseljem pomagala ustvarjati, pri tem pa sta se oba izjemno zabavala ...

Pravljično srečanje bo na sporedu v nedeljo, 14. januarja 2018, ob 11. uri v Stanovski dvorani Ljubljanskega gradu, vsi nadaljnji termini bodo potekali vsako drugo nedeljo v mesecu, vsakič ob 11. uri (z izjemo julija in avgusta).

Foto: arhiv LG
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.