ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 15:38 31.08.2018
Pravičnik 2
Zvrst: akcijski triler
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Kolosej Ljubljana
Datum: 29. Avgust 2018 ob 20:00, 30. Avgust 2018 ob 14:05, 16:25, 18:50, 20:50, ...
Zemljevid

Nadaljevanje filmske uspešnice Pravičnik iz leta 2014. Po prvem Pravičniku, kjer smo spoznali Roberta McCalla (Denzel Washington), nekdanjega pripadnika posebnih enot, ki je uprizoril svojo smrt, da bi preostanek življenja preživel v miru, kar pa mu nazadnje ne uspe, se McCall posveča temu, kar najbolj obvlada - boju za pravico in reševanje tistih, ki potrebujejo pomoč. Potem ko v organizirani zaroti ugrabijo in ubijejo njegovo nekdanjo šefinjo, se pravičnik sklene maščevati. Na lovu za pravico sreča izkušene morilce, ki utegnejo biti celo tako dobri kot on. Ampak Robert McCall ne pozna strahu. Rešuje težave, ki jih šibkejši ne morejo sami rešiti, saj je navsezadnje - Pravičnik.
Tako kot prejšnji film tudi Pravičnih 2 temelji na istoimenski seriji iz 80. let, ki je doživela kar štiri sezone; v eni epizodi je igrala tudi Melissa Leo, ki se pojavi tudi v tem filmu. Poleg nje in Denzela Washingtona igrata v filmu tudi Pedro Pascal (seriji Igra prestolov, Narcos) in Bill Pullman, ki je igral že v prvem delu in številnih znanih filmih.

Originalen naslov: The Equalizer 2

Distributor: Con film d.o.o.

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 121 min

Režija: Antoine Fuqua

Scenarij: Richard Lindheim, Michael Sloan, Richard Wenk

Igrajo: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman, Melissa Leo, Jonathan Scarfe

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.