ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Objavljeno 09:50 17.04.2018
Počutim se lepo
Zvrst: komedija
Kraj: Kranj
Lokacija: Kolosej De Luxe Kranj
Datum: 19. April 2018 ob 20:30
Zemljevid

Renee Bennet (Amy Schumer) ve, kako se dekle povprečnega videza in z nekaj kilogrami preveč počuti v okolju, kjer so ideali postavljeni visoko in kje nisi nič, če tvoja postava in videz nista vedno brezhibna. Vse dokler se med padcem s sobnega kolesa v telovadnici močno ne udari v glavo, kar povzroči nenavadni obrat, ki debelušni Renee v trenutku spremeni življenje. In perspektivo. Zdaj je najbolj čudovito in sposobno bitje na celem planetu - v ogledalu komaj prepozna svojo novo postavo, brezhibno polt in bujno pričesko. Njen novi videz, rastoča samozavest in uglajenost pa imajo samo eno pomanjkljivost, ki pa se je novopečena lepotica sploh ne zaveda. Vsi drugi jo namreč še vedno vidijo v njeni stari debelušni podobi, kar je povod za nešteto smešnih zapletov. Čeprav se vse dogaja le v njeni glavi, ji z na novo pridobljeno samozavestjo začne uspevati nemogoče - njena lepa šefinja je naravnost očarana, ima novega fanta in kup povabil na najbolj prestižne zabave. Svet je zdaj čudovit, a na žalost nobena čarovnija ne traja večno.

Originalen naslov: I feel pretty

Distributor: Karantanija Cinemas

Država: ZDA

Jezik: angleščina

Leto izdelave: 2018

Dolžina: 93 min

Režija: Abby Kohn, Marc Silverstein

Scenarij: Abby Kohn in Marc Silverstein

Igrajo: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton, Rory Scovel, Naomi Campbell, Abby Kohn, Marc Silverstein

Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.