ISKALNIK DOGODKOV
VRSTA
REGIJA
DATUM OD
DATUM DO

Priporočene prireditve

Prireditve - Mi
Objavljeno 10:13 31.01.2017
PNBNV! BUFFO’S WAKE
Zvrst: klubski dogodek
Kraj: Ljubljana
Lokacija: Gala Hala, Metelkova
Datum: 23. Februar 2017 ob 22:00
Zaznamki
POZOR! NOV BEND NA VIDIKU!
BUFFO’S WAKE (VB)

Kar pripravite se. Prvi nov bend na vidiku v letu 2017 vam bo spodnesel tla pod nogami, v goste namreč prihajajo Buffo’s Wake, ki sami sebe imenujejo “Eastern European Carnival Punks”, čeprav prihajajo iz Brightona. Se vam že sanja, kaj vas čaka? Eksplozija energije na odru, veliko glasbene shizofrenije z vplivi od Abbe do Zappe, harmonika, violina, valček, tango, kolo, balkanski in ruski folk, punkrock, kabare, zgodbe o razuzdanosti, deformiranosti, zombijih, incestu, pijančevanju, norosti in kar je še obskurnih in zanimivih stvari v življenju. V svoji kratki zgodovini obstoja so Buffo’s Wake konstantno na turneji in katerikoli oder že zavzamejo, naj bo to na megalomanskem festivalu Glastonbury ali v zakotnem pubu zadnje vukojebine – razturijo in razplešejo.

Po koncertu vas bo zabaval bobnar Buffo’s Wake, ki pod imenom WEDDING FIGHT servira brass bende, balkansko, romsko in world glasbo s pogostimi izleti v hip hop, pop, pa tudi recimo grime. Za občutek vam ponujamo naslednji opis: “He looks like a horrible person but he plays excellent music” – ADM, Amsterdam. Preverite!

Vstopnina: vstop na cikel Pozor! Nov bend na vidiku! je prost, pobiramo pa izstopnino po vaši presoji.
Slike:
Za dodajanje slik morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobene slike!
Komentarji:
Za komentiranje morate biti prijavljeni!Prijava
Ni nobenega komentarja!

Na portalu prireditve objavljamo najave prireditev, ki vključujejo predvsem kulturne, zabavne, otroške ter športne dogodke.
Multimedijski center si pridružuje pravico, da ne objavi določene prireditve, kadar presodi, da ni v skladu z uredniško politiko portala.